ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζει να παλεύει ο Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες παλεύει για την αποχώρηση του από την Μονάρκας, με την καθυστέρηση που υπάρχει να μην ανησυχεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Συνεχίζει να παλεύει ο Βιγιαφάνιες

Σε… σήριαλ έχει μετουσιωθεί η υπόθεση του Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντίνος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μονάρκας για την αποζημίωση του, με την… χρυσή τομή να μην έχει βρεθεί ακόμα.

Στον Παναθηναϊκό βέβαια παρά την καθυστέρηση δεν ανησυχούν και μάλιστα από χθες έχει αρχίσει να παίζει… πολύ το σενάριο του δανεισμού του «Βίγια» από την Μονάρκας.

Πέραν όλων αυτών ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Μαουρίτσιο Σανθ δήλωσε στο ESPN: «Ο Λούκας θα φύγει από την ομάδα, μιλάμε με έναν σύλλογο που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Είναι ένα θέμα το οποίο χειρίζεται ο Αχίλιερ και διαπραγματεύεται με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, αφού δεν είναι στα πλάνα της ομάδας».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λούκας φυσικά δεν έχει άλλες προτάσεις και διακαής του πόθος είναι τη νέα χρονιά να φορέσει ξανά την φανέλα του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.