ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομπράντοβιτς για το τέλος από τη Φενέρ και για το μέλλον του!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με προσωπική του δήλωση αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του με τη Φενέρ και στην επόμενη... μέρα της καριέρας του.

Ομπράντοβιτς για το τέλος από τη Φενέρ και για το μέλλον του! | panathinaikos24.gr

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μέσα από προσωπική του δήλωση αναφέρθηκε στην επόμενη… μέρα.

Νέο ηχυρό μήνυμα από Γιαννακόπουλου (pic)
Νέο ηχυρό μήνυμα από Γιαννακόπουλου (pic) 110.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Την προηγούμενη εβδομάδα είχα θερμές συναντήσεις με τον πρόεδρό μας, Αλί Κοτς και τον αντιπρόεδρο, Σεμίχ Οζσόι, αλλά και τον GM, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι. Μετά συμφωνήσαμε να επιστρέψω στο Βελιγράδι για να περάσω μερικές ημέρες στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Πήρα μία από τις πιο σκληρές αποφάσεις, να κάνω διάλειμμα ενός χρόνου από την προπονητική.

Στο τέλος επτά πανέμορφων χρόνων, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρώην πρόεδρο, Αζίζ Γιλντιρίμ, για τη διοίκηση, τον νυν πρόεδρο, Αλί Κοτς, τον αντιπρόεδρο, Σεμίχ Οζσόι και τη διοίκηση από τα βάθη της καρδιάς μου. Θα ήθελα να μιλήσω, επίσης, για τη στήριξη της οικογένειας Ulker, Dogus και Beko και όλους του συνεργάτες – χορηγούς όλα αυτά τα χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που εργάστηκαν στα γραφεία υπό τον Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι για τις απίστευτες στιγμές που μοιραστήκαμε.

Ταυτόχρονα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και το ιατρικό επιτελείο για ό,τι κάναμε μαζί και κυρίως για τη συνεργασία μας ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Θα ήθελα να στείλω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” τους παίκτες που δουλέψαμε μαζί για επτά χρόνια. Ήταν ο πιο σημαντικός μέτοχος στα μεγάλα αποτελέσματα που καταφέραμε.

Φυσικά, ξεχωριστές ευχαριστίες πρέπει να δοθούν στους οπαδούς μας, αφού χωρίς αυτούς η δουλειά μας δεν θα είχε νόημα. Πάντα μας έδειχναν την ατελείωτη υποστήριξη και αγάπη τους αυτά τα επτά χρόνια. Σε αυτήν την περίοδο ζήσαμε τόσες εμπειρίες, τόσες αναμνήσεις που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ.

Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα να είμαι μέλος ενός μεγάλου κλαμπ όπως είναι η Φενέρμπαχτσε. Είναι μια καινούρια αρχή για τη Φενέρμπαχτσε, όχι ένα τέλος. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν το σύλλογο σε αυτή τη διαδικασία και θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μεγάλες επιτυχίες, όπως στο παρελθόν».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close