ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περνάει ιατρικά και υπογράφει ο Αϊτόρ

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα αναμένεται να περάσει ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Περνάει ιατρικά και υπογράφει ο Αϊτόρ

Ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα εδώ και 15 μέρες περίπου. Ο πρώην παίκτης της Τβέντε από χθες βρίσκεται στη χώρα μας και φυσικά έχει μπει σε καραντίνα.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται σήμερα ή αύριο να περάσει τα ιατρικά και στη συνέχεια αν όλα πάνε καλά να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Φυσικά Θα υποβληθεί και σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Ο Αϊτόρ έρχεται στο τριφύλλι για να δώσει λύσεις στα άκρα και να βοηθήσει τόσο στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας όσο και στο σκοράρισμα. Οι προοπτικές είναι καλές, αλλά μένει να δούμε κατά πόσο θα δείξει το πρόσωπο που όλοι περιμένουν.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.700 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.