ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

9 Οκτωβρίου: Όταν ο Παναθηναϊκός με… μισή ομάδα απέκλεισε τον Ολυμπιακό (vid)

Η κληρωτίδα της Euroleague έβγαλε ντέρμπι στις 09/10. Την ίδια μέρα το 2014 ο Παναθηναϊκός σαν αουτσάιντερ υποδεχόταν τον Ολυμπιακό και έπαιρνε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου με μισή ομάδα.

9 Οκτωβρίου: Όταν ο Παναθηναϊκός με... μισή ομάδα απέκλεισε τον Ολυμπιακό (vid)

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό το πρόγραμμα της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν στις 9 Οκτωβρίου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Την ίδια ημερομηνία πριν από 6 χρόνια ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε ως αουτσάιντερ τον Ολυμπιακό στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαστάσεων, για την πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τότε ο Παναθηναϊκός κατέβαινε με μια άκρως νεανική ομάδα. Δύο λεπτά πριν το τέλος το τριφύλλι έχανε με 7 πόντους, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 77-76 με το κάρφωμα του Μπατίστα.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 51.166 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα η ιστορία θα επαναληφθεί, αλλά τελικά το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο;

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Διαμαντάκος, Σλότερ 7, Μποχωρίδης 5 (1), Γιάνκοβιτς 11, Φώτσης 7 (1), Παππάς 19 (3), Μπλουμς 8 (2), Διαμαντίδης 8 (2), Μπατίστα 12.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 6 (2), Χάντερ 6, Ντάνστον 10, Σπανούλης 12 (2), Μάντζαρης 3 (1), Σλούκας 3, Λαφαγιέτ 7 (1), Λοτζέσκι 16 (4), Πρίντεζης 13.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.