ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Κρεμάστηκε από την μπασκέτα του γηπέδου του ΒΑΟ!

Σοκαριστικό σκηνικό!

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Κρεμάστηκε από την μπασκέτα του γηπέδου του ΒΑΟ!

Σοκ στη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου στις 13.30, ένας άντρας ηλικίας 53 ετών βρέθηκε κρεμασμένος από μία μπασκέτα μέσα στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΟ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο άντρας είχε κάποια θέση στην ομάδα, χωρίς να είναι ξεκάθαρο εάν ήτα έμμισθος υπάλληλος ή όχι, ενώ την ίδια ώρα φαίνεται πως πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως βρέθηκε σημείωμα, γραμμένο από τον αυτόχειρα όπου εξηγούσε τους λόγους της πράξης του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.