ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Ίσλα προτιμάει τη Μπόκα»

Δε μοιάζει και πολύ... αληθινό το σενάριο από Αρεντινή για τον Ίσλα.

«Ο Ίσλα προτιμάει τη Μπόκα»

Δε μοιάζει και πολύ… αληθινό το σενάριο από Αρεντινή για τον Ίσλα.

Ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο του Tyc Sports της Αργεντινής ανέφερε το βράδυ της Τετάρτης ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση στον Μαουρίσιο Ίσλα. Εξ’ αρχής το συγκεκριμένο σενάριο έμοιαζε δύσκολο, αφού το κασέ του 32χρονου Χιλιανού μπακ, που έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρ, είναι πολύ υψηλό.

Στο ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο αναφέρθηκε ότι ο Ισλα φαίνεται να καταλήγει στην Μπόκα:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η πρώτη ενίσχυση που θα φτάσει θα είναι ο Μαουρίσιο Ίσλα, ο οιποίος έχει διαπραγματεύσεις με τη Μπόκα κι αυτές έχουν προχωρήσει αρκετά. Ο Χιλιανός που μόλις απελευθερώθηκε από τη τουρκική Φενέρμπαχτσε, αποφάσισε να επιστρέψει στη Νότια Αμερική και ως εκ τούτου δεν θα λάβει υπόψη την πρόταση του Παναθηναϊκού  που είχε δημοσιοποιηθεί χθες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.