ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Οσοι μείνουν να τελειώσουν με αξιοπρέπεια τη χρονιά

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την... Παναθηναϊκή υποχρέωση όλων μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Οσοι μείνουν να τελειώσουν με αξιοπρέπεια τη χρονιά

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε μία κακή εικόνα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ακολούθησαν διάφορα μέχρι και το ενδεχόμενο να τερματιστεί πρόωρα η συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη. Το τριήμερο που ακολούθησε λειτούργησε ώστε να πέσουν οι τόνοι και να αποφασιστεί οριστικά να παραμείνει ο προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να αποχωρήσει. Η ομάδα έχει να δώσει άλλα επτά παιχνίδια.

Υποχρέωση ΟΛΩΝ όσων είναι στην ομάδα είναι σε αυτά τα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός να είναι αξιοπρεπής. Και όσοι μείνουν μετά τις 30 Ιουνίου στην ομάδα να δώσουν και την ψυχή τους για να τελειώσουν την σεζόν με καλό τρόπο και να δώσουν υποσχέσεις και για τη νέα χρονιά. Καταλαβαίνω, ότι θα υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στο ρόστερ και κυρίως στις θέσεις των μπακ και των στόπερ. Σίγουρα σε αυτές τις θέσεις υπάρχει και ποιοτικό πρόβλημα στο ρόστερ και ποσοτικό. Παρόλα αυτά όσοι αγωνιστούν πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής για το καλύτερο.

Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός και όσοι φοράνε τη φανέλα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο. Εμφάνιση σαν και αυτή με τον Ολυμπιακό δεν είναι ανεκτή από κανέναν. Και αναφέρομαι στο γεγονός, ότι εμφανίστηκαν σημάδια αδιαφορίας τουλάχιστον στο αρχικό ημίωρο, που κόστισε πολύ στην ομάδα. Ναι, η διοίκηση δεν ενδιαφέρεται για τα play off, αλλά για τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, οι παίκτες, όμως έχουν την υποχρέωση να τελειώσουν με αξιοπρέπεια τα play off. Και να ευχαριστήσουν με αυτό τον τρόπο και τον προπονητή τους, που μετά από λίγο καιρό αποχωρεί. Ο Δώνης και πριν τον Ολυμπιακό έκανε μία ομιλία στους παίκτες  για να τους τσιγκλήσει για το ντέρμπι, αλλά δεν είδαμε στο γήπεδο να βγαίνει το πάθος,που περιμέναμε. Ισως να έχει παίξει ρόλο και το γεγονός, ότι στην ομάδα είναι ακόμα παίκτεςπου αποχωρούν σε λίγες ημέρες.

Για αυτό λέω, όταν περάσει η 30η Ιουνίου όσοι μείνουν πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τον Παναθηναϊκό, τον κόσμο του, τους εαυτούς τους και τον προπονητή. Αλλά η αρχή πρέπει να γίνει από το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ, όπου έτσι και αλλιώς θα παίξουν όσοι θα μείνουν στην ομάδα και μετά τις 30 του μήνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...