ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα, το διοικητικό σχήμα και το πλάνο

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ξεπεράσει την κρίση του τελευταίου μήνα και να μπει στη νέα εποχή σχεδιάζοντας την ομάδα του «αύριο». Το panathinaikos24.gr αναλύει.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ξεπεράσει την κρίση του τελευταίου μήνα και να μπει στη νέα εποχή σχεδιάζοντας την ομάδα του «αύριο». Το panathinaikos24.gr αναλύει.

“Θα γίνει… σπέσιαλ ο Παναθηναϊκός με Μήτογλου”!
“Θα γίνει… σπέσιαλ ο Παναθηναϊκός με Μήτογλου”! 6.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, σήμερα είχαμε τις ανακοινώσεις, αλλά και την ανατροπή. Ο Μάνος Παπαδόπουλος, βέβαια, αποχώρησε από την ομάδα έπειτα από 30 χρόνια και θα συνεχίσει την καριέρα του ως GM στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Φυσικά, αυτό από μόνο του δεν είναι μια ευχάριστη είδηση για το τριφύλλι. Όταν αποχαιρετάς έναν άνθρωπο δικό σου έπειτα από τόσα πολλά έτη και μάλιστα ένα ικανότατο στέλεχος, δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος. Οφείλεις, όμως, να σταθείς στα πόδια σου και να συνεχίσεις. Να συνεχίσεις με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας η οποία αρχικά θα πρέπει να παρουσιαστεί στα παρκέ ανταγωνιστική, σεβόμενη την ιστορία αυτού του τεράστιου συλλόγου και μετά βλέπουμε.

Το πλάνο με ΔιαμαντίδηΑλβέρτη και Τριαντόπουλο

Όπως έγινε γνωστό, ο Τάκης Τριαντόπουλος αναλαμβάνει… ηγετικά διοικητικά καθήκοντα, ενώ έγινε η ανατροπή με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο οποίος παραμένει και θα έχει δίπλα του τον Δημήτρη Διαμαντίδη που επιστρέφει στην πράσινη οικογένεια, αυτή τη φορά για να την υπηρετήσει από άλλο πόστο.

Μένει να δούμε πως θα διαμορφωθεί το διοικητικό σχήμα. Για το τυπικό της υπόθεσης, απομένει η Γενική Συνέλευση για να εγκριθεί η παραίτηση του Παπαδόπουλου. Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο ότι ο Τριαντόπουλος θα αναλάβει μεγάλο πόστο, ίσως αυτό του προέδρου και μένει να δούμε αν οι Αλβέρτης, Διαμαντίδης θα έχουν θέση στο συμβούλιο ή θα τρέχουν τα ζητήματα, χωρίς να βρίσκονται στο Δ.Σ. Το τελευταίο που γράψαμε είναι και το πιθανότερο σενάριο.

Παραμονές, μεταγραφές και… έσοδα – έξοδα

Η επόμενη μέρα έχει δουλειά και μάλιστα δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Άπαντες θα καθίσουν στο τραπέζι για να αρχίσει ο σχεδιασμός ενόψει της επόμενης σεζόν. Αρχικά, θα γίνουν γνωστές οι παραμονές, αλλά και οι επεκτάσεις συμβολαίων. Τριαντόπουλος, Αλβέρτης, Διαμαντίδης και Βόβορας θα καθίσουν σε ένα τραπέζι για όλα αυτά τα θέματα.

Θα ακολουθήσουν οι μεταγραφές (είναι πάντα σε… αναμονή ο Φόστερ που θεωρείται πράσινος), με σκοπό τη δημιουργία μιας ομάδας ανταγωνιστικής, χωρίς υψηλό μπάτζετ, παρά μόνο με τη λογική «έσοδα – έξοδα». Γι αυτό και πολύ σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό το νέο πλάνο θα παίξουν οι χορηγοί, το τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά και τα διαρκείας σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά από κάθε άποψη, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κανείς δεν ξέρει πότε τα γήπεδα θα είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν κόσμο.

Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία και η θέση του Παναθηναϊκού
Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία και η θέση του Παναθηναϊκού 7.408 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close