ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Περέα: “Οι σκέψεις μας στον αγωνιστικό χώρο”

Για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού μίλησε ο Χουάν Περέα.

Περέα:

Για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού μίλησε ο Χουάν Περέα.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης στη Nova

«Αισθάνομαι καλά, έχω όρεξη και θέληση να κάνω τα πράγματα σωστά, όπως τα ζητήσει ο προπονητής. Είμαι μια χαρά για να κάνω τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

-Μετά από μια βαριά ήττα σε τι κατάσταση είναι η ομάδα;

«Αισθάνομαι πως δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις. Τα αποτελέσματα δεν έρχονται απ’ τη μια στιγμή στην άλλη. Είμαι αισιόδοξος πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο Ηράκλειο».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.307 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Τι πρέπει να κάνετε για να νικήσετε έναν αντίπαλο που σας δυσκολεύει;

«Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε στο θέμα αντιμετώπισης του αντιπάλου. Ο προπονητής είδε πολλά βίντεο. Δουλέψαμε καλά, συνεχίζουμε και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να γυρίσουμε με τους βαθμούς από την Κρήτη».

-Σας έχει επηρεάσει το κλίμα με τις αποχωρήσεις στην ομάδα;

«Πιστεύω πως όλοι στην ομάδα, το προπονητικό σταφ και οι παίκτες, είμαστε καλοί επαγγελματίες. Η σκέψη μας είναι στον αγωνιστικό χώρο. Με καλή θέληση και θετική ενέργεια θα βγάλουμε τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

-Στη λατινική Αμερική είναι σε έξαρση ο κορονοϊός. Εσύ είσαι πολλά χιλιόμετρα μακριά. Ανησυχείς;

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση στη νότια Αμερική. Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου εκεί και στην Κολομβία. Πρωτόγνωρη κατάσταση, την βιώσαμε κι εδώ. Η οικογένειά μου είναι καλά, μιλάω μαζί τους και με τη βοήθεια του Θεού θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.