ΚΛΕΙΣΙΜΟ
(21:30, NOVASPORTS 2, LIVE: Panathinaikos24.gr)

Για το γόητρο και την πρώτη νίκη στα πλέι οφ

Ο Παναθηναϊκός με πολλές απουσίες καλείται να ξεπεράσει σήμερα το εμπόδιο του ΟΦΗ στη Κρήτη και να πετύχει την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των πλέι οφ.

Για το γόητρο και την πρώτη νίκη στα πλέι οφ

Στην 4η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΟΦΗ.

Οι πράσινοι μετά από 3 αγωνιστικές μετράνε δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η ομάδα φυσικά έχει πάρα πολλές ελλείψεις. Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεση τους περισσότερους από τους παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο λόγος για τους  Δώνης, Ζαχίντ, Ινσούα και Γιόχανσον, ο Νούνιες ο οποίος πρόκειται να πάρει μεταγραφή και οι τραυματίες Πούγγουρας και Νάγκι.

Όπως γίνεται κατανοητό το τριφύλλι θα κατέβει με ενδεκάδα ανάγκης και είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να δούμε στην αρχική ενδεκάδα τον νεαρό Θεοχάρη.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.247 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπορεί η ομάδα να μην έχει κανένα απολύτως βαθμολογικό κίνητρο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ρίξει λευκή πετσέτα. Το τριφύλλι σήμερα πρέπει να παλέψει για την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των πλέι οφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.