ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Θεοχάρης έδειξε ότι αξίζει την ευκαιρία

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης ήταν από τα κέρδη του Παναθηναϊκού στη χθεσινή ισοπαλία με τον ΟΦΗ.

Παναθηναϊκός: Ο Θεοχάρης έδειξε ότι αξίζει την ευκαιρία

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης ήταν από τα κέρδη του Παναθηναϊκού στη χθεσινή ισοπαλία με τον ΟΦΗ.

Έπειτα από ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι στην Κρήτη, ο νεαρός αμυντικός ήταν από τις περιπτώσεις που ξεχώρισαν χθες.

Ο Θεοχάρης ξεκίνησε ως δεξιός οπισθοφύλακας και είχε θετικότατη εμφάνιση. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 15λεπτο, στο οποίο όλη η ομάδα έψαχνε τα πατήματά της, ο νεαρός άσος ήταν σχεδόν άριστος στα αμυντικά του καθήκοντα, αφού περιόρισε τον πάντα επικίνδυνο Σεμέδο και όσο περνούσε η ώρα του… είχε πάρει τον αέρα, όντας κι αυτός πιο άνετος στο παιχνίδι. Επιχείρησε ελάχιστα ανεβάσματα, αλλά αυτό είχε να κάνει με την οδηγία του προπονητή του, Γιώργου Δώνη.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι να πάθει κράμπες και να αποχωρήσει λίγο πριν από το τελευταίο δεκάλεπτο, το πρόσημο ήταν άκρως θετικό για τον ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φετινή συμμετοχή του Θεοχάρη. Την τελευταία φορά που τον είδαμε να αγωνίζεται ήταν στο περσινό τελευταίο ματς με τον Παναιτωλικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...