ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θετική η παρουσία του Χατζηθεοδωρίδη

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης έχει κληθεί να καλύψει το κενό του Εμάνουελ Ινσούα.

Θετική η παρουσία του Χατζηθεοδωρίδη

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης έχει κληθεί να καλύψει το κενό του Εμάνουελ Ινσούα.

Ο νεαρός μπακ τα πήγε εξαιρετικά στο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Ανασταλτικά περιόρισε τον αντίπαλό του, είχε κάποια καλά ανεβάσματα και σέντρες, ενώ παρά τα πολλά τρεξίματα και την κούραση, τα επίπεδα ενέργειά του ήταν υψηλά για μεγάλο διάστημα, ακόμα και στα τελευταία λεπτά.

Η πραγματικότητα είναι ότι στον Παναθηναϊκό πιστεύουν πολύ τον Χατζηθεοδωρίδη για τη νέα χρονιά και τα πλέι οφ, τα οποία μάλιστα έχουν και μεγάλο βαθμό δυσκολίας, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να δείξει πράγματα ο παίκτης απέναντι σε ομάδες με δυναμική.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.534 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι δεδομένο ότι μέχρι το τέλος της διαδικασίας ο νεαρός θα παραμείνει βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας και θα αξιολογηθεί ακόμη περισσότερο ενόψει της επόμενης περιόδου. Άλλωστε, μετά και την αποχώρηση Ινσούα, το τριφύλλι αναζητά παίκτη γι αυτή τη θέση, την οποία θα διεκδικήσει και ο Χατζηθεοδωρίδης.

Φέτος, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει συνολικά 17 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια της σεζόν, 2 στα πλέι οφ και 3 στο Κύπελλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.