ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μπήκε το τάραφλεξ στο ΟΑΚΑ

Όλα έτοιμα είναι πλέον για το Final 4 της Volley League, καθώς τοποθετήθηκε σήμερα το τάραφλεξ στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Μπήκε το τάραφλεξ στο ΟΑΚΑ

Όλα έτοιμα είναι πλέον στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για το FINAL – 4 της Volley League των Ανδρών. Οι ιθύνοντες τοποθέτησαν σήμερα το ειδικό τάραφλεξ και το γήπεδο αναμένεται να είναι έτοιμο προς χρήση την Δευτέρα.

«Είμαστε συγκινημένοι που μετά από 11 χρόνια τοποθετούμε και πάλι στο ΟΑΚΑ το ταραφλέξ του βόλεϊ. Το 2009 είχαμε ανοίξει και τις τρύπες για τους στυλοβάτες Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζομένους στο ΟΑΚΑ για τις διευκολύνσεις. Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο. Και οι τρεις μας είμαστε εδώ από τα χαράματα και θα είμαστε μέχρι να τελειώσουν οι αγώνες προκειμένου να γίνει κάτι καλό για το βόλεϊ. Όσο αναπνέουμε θα υπηρετούμε το βόλεϊ και θα είμαστε μέσα στα γήπεδα για να εργαζόμαστε πάνω στο κομμάτι τις υποδομής ενός γηπέδου που είναι δύσκολη και πολύπλοκη υπόθεση», είπε στο volleyleague.gr ο Θανάσης Γρυπάρης, επικεφαλής της ομάδας που έχει αναλάβει τη διαμόρφωση του χώρου.

Το πρόγραμμα

30/6 (ΕΡΤ -ΟΑΚΑ), 19.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ 1/7 (ΕΡΤ -ΟΑΚΑ), 17.00: Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο. 2/7 (ΕΡΤ -ΟΑΚΑ), 19.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ 3/7 (ΕΡΤ -ΟΑΚΑ), 17.00: Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο. 4/7 (ΕΡΤ – ΟΑΚΑ) 17.15: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ (αν χρειαστεί) 5/7 (ΕΡΤ -ΟΑΚΑ), 19.00: Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο. (αν χρειαστεί)

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.