ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ

Υπέρβαση για Ίσλα και Βιγιαφάνιες

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για δύο κινήσεις που αν γίνουν θα αλλάξουν πραγματικά επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Υπέρβαση για Ίσλα και Βιγιαφάνιες

Δυστυχώς εδώ που έχει φτάσει η σεζόν και με το κίνητρο να έχει χαθεί καιρό τώρα, οποιοδήποτε αγωνιστικό σχόλιο περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ο Παναθηναϊκός περιμένει απλά να περάσει το… μαρτύριο. Σε μια σεζόν που δε θα κρατήσει πολλά πράγματα. Που κλείνει με τρόπο… μίζερο. Και οι τελευταίες εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν.

Ήδη εδώ και καιρό τα στελέχη της ομάδας σκέφτονται την επόμενη σεζόν. Και αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές το ίδιο κάνουν. Όχι μόνο αυτοί που έφυγαν ή θα φύγουν, αλλά ακόμα – ακόμα και κάποιοι που εξακολουθούν να βρίσκονται στο ρόστερ, αλλά δε δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση στο παράξενο, δύσκολο και… γκρινιάρικο φίνις της σεζόν.

Είναι λογικό. Δεν υπάρχει στόχος, δεν υπάρχει κίνητρο, δεν έχει από κάπου να πιαστείς, κάτι για να χαμογελάσεις τούτη την ώρα. Άρα όλοι μετρούν αντίστροφα για να έρθει η επόμενη σεζόν. Και κάθε νέα σεζόν φέρνει και νέα φιλοδοξία.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.679 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει κινηθεί στοχευμένα, με σχέδιο και με αρκετά καλή αποτελεσματικότητα έως τώρα στις μεταγραφές του. Η περίπτωση του Καρλίτος τον δυναμώνει επιθετικά, εκείνη του Αϊτόρ του δίνει την απαραίτητη ταχύτητα στα άκρα του και την αποτελεσματικότητα που θέλεις από τον εξτρέμ σου.

Οι δύο περιπτώσεις ωστόσο που θα τον αλλάξουν επίπεδο είναι εκείνες που υπάρχουν τούτη την ώρα στην επικαιρότητα. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες και ο Μαουρίσιο Ίσλα είναι παίκτες που μπορούν να αλλάξουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό. Ο Χιλιανός μπακ έχει τεράστια ποιότητα και ποδοσφαιρικές παραστάσεις που κανείς άλλος στο ρόστερ δεν έχει. Σπουδαία προσωπικότητα, εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, παίκτης που στα… καλά του κόστιζε εκατομμύρια. Αν καταφέρει ο Ρόκα να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα, αποδεχόμενος φυσικά να ρίξει κατά πολύ το κασέ του, θα είναι μια υπέρβαση που θα αξίζει τον κόσμο.

Το θέμα του Βιγιαφάνιες έχει καθυστερήσει και αυτό φέρνει μια ανησυχία ως προς την ολοκλήρωσή του, ωστόσο ο ίδιος ο Αργεντινός επιμένει… πράσινα. Ισχυρίζεται πως όλα θα πάνε καλά και περιμένει να πάρει την ελευθέρας του. Ή να έρθει ως δανεικός.

Αν τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός και πάρει και τους δύο λάτιν παίκτες, τότε θα μιλάμε σε άλλη βάση. Για το ρόστερ που διαμορφώνεται, για τη δυναμική της ομάδας, για τις βάσεις που μπαίνουν.

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ