ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Μένει και ο Ανουάρ

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε σε όλα με τη Βαγιαδολίδ για την παράταση του δανεισμού του Ανουάρ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παναθηναϊκός: Μένει και ο Ανουάρ

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε σε όλα με τη Βαγιαδολίδ για την παράταση του δανεισμού του Ανουάρ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μετά την περίπτωση του Νάγκι ο οποίος θα συνεχίσει στο τριφύλλι, οι πράσινοι έφτασαν σε οριστική συμφωνία με την ισπανική ομάδα για τον Μαροκινό χαφ. Οι συζητήσεις που γίνονταν τις τελευταίες μέρες είχαν να κάνουν με την ασφάλεια του ποδοσφαιριστή. Τελικά, οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ο Ανουάρ θα συνεχίσει στα πράσινα έως το τέλος των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ετσι, λοιπόν, από τους τρεις ποδοσφαιριστές που ήθελε να κρατήσει ο Παναθηναϊκός, κατάφερε να το κάνει με τους δυο, δηλαδή τους Ανουάρ και Νάγκι. Αντιθέτως, αυτό δεν έγινε με τον Ζαχίντ, ο οποίος επιθυμούσε να αποχωρήσει για να ξεκουραστεί προτού ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.