ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντύνεται στα πράσινα ο Βιγιαφάνιες!

Σήμερα οι τελικές επαφές για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό.

Ντύνεται στα πράσινα ο Βιγιαφάνιες!

Happy end έχει η υπόθεση του Λούκας Βιγιαφάνιες για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι τα έχουν βρει σε όλα με την Μαζλάταν και εντός 24ωρου αναμένεται να ολοκληρωθεί  το τυπικό μέρος του πράγματος.

Απο την προηγούμενη βδομάδα, σας είχαμε μεταφέρει ότι άρχιζε να εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο του δανεισμού του Αργεντινού για ένα χρόνο στο τριφύλλι. Η πλευρά του Παναθηναϊκού ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τους δικηγόρους της μεξικανικής ομάδας τις τελευταίες μέρες. Πλέον μπορούμε να μιλάμε για οριστική συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να καταβάλει στον «Βίγια» το μεγαλύτερος μέρος του συμβολαίου του, με την Μαζλάταν να καλύπτει ένα μικρό ποσό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά σημαντικό ρόλο στο να επέλθει συμφωνία έπαιξε και η θέληση του Λούκας, ο οποίος επιθυμεί όσο τίποτε άλλο να φορέσει ξανά τη πράσινη φανέλα. Μεσα στο επόμενο 24ωρο αναμένεται να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.