ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρ. Δώνης: «Φέτος είχαμε το καλύτερο κλίμα, μας άξιζε ένα καλύτερο κλείσιμο»

Ο Χρήστος Δώνης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με μήνυμά του στον λογαριασμό του στο instagram.

Χρ. Δώνης: «Φέτος είχαμε το καλύτερο κλίμα, μας άξιζε ένα καλύτερο κλείσιμο»

Ο Χρήστος Δώνης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με μήνυμά του στον λογαριασμό του στο instagram.

Αναλυτικά το μήνυμα του Χρήστου Δώνη:

Μετά απο 12 χρόνια ήρθε η στιγμή να πώ αντίο !

Έχω πάρα πολλά αυτή την στιγμή μέσα στο μυαλό μου και δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Πολλές όμορφες στιγμές πολλές οι δύσκολες στιγμές αλλά όμως όλοι ήταν εκεί για να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Γνώρισα προπονητές-γυμναστές-γιατρούς-φυσικοθεραπευτές-φροντιστές-μάγειρες-ποδοσφαιριστές τους οποίους θέλω να τους ευχαριστήσω έναν προς έναν. Από όλους πήρα κάτι ! Επίσης ευχαριστώ τον υγιή κόσμο της ομάδας για την στήριξη . Επειδή βρίσκομαι πολλά χρόνια στην ομάδα θέλω να ξέρετε ότι φέτος είχαμε το καλύτερο κλίμα από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στην πρώτη ομάδα και πιστεύω ότι μας άξιζε ένα καλύτερο κλείσιμο για αυτή την σεζόν .

Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό!

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Christos Donis (@christos_donis)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.