ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Ο Εμμανουηλίδης επιστρέφει για να ξεχωρίσει!

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό και μοναδικό στόχο έχει να ξεχωρίσει και να γίνει απαραίτητος.

Ο Εμμανουηλίδης επιστρέφει για να ξεχωρίσει!

Μετά από ένα χρόνο στον Πανιώνιο, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, καθώς οι πράσινοι δεν προτίθενται να συναινέσουν σε επέκταση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ως το φινάλε των πλέι άουτ. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλουν να ρισκάρουν κάποιον νέο ενδεχόμενο τραυματισμό του νεαρού.

Ο νεαρός επιθετικός επιστρέφει στο πράσινο στρατόπεδο με περισσότερες εμπειρίες και πιο ώριμος από ποτέ, για να βάλει και αυτός το λιθαράκι του στην μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού. Ο μικρός τη σεζόν αυτή σκληραγωγήθηκε, πάλεψε και απέδειξε πόσο θέλει να μείνει σε υψηλό επίπεδο. Σε μια σεζόν που ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ο λόγος; Οι συνεχόμενοι μυϊκοί τραυματισμοί.

Με λίγα λόγια ο Εμμανουηλίδης αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έκανε να αγωνιστεί 6 αγωνιστηκές. Ο νεαρός επιθετικός πάλεψε και κατάφερε να επιστρέψει πανέτοιμος. Ημερομηνία – σταθμός για το πέρασμα του από τον Πανιώνιο ήταν η 23 Νοεμβρίου του 2019. Ο Ολυμπιακός κέρδιζε τον Πανιώνιο 1-0 στη Νέα Σμύρνη. Το ματς ήταν στο 80, όταν ο Εμμανουηλίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις 8 λεπτά αργότερα έφυγε στην αντεπίθεση και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-1 για την ομάδα του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.625 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Εμμανουηλίδης από κει και έπειτα άρχισε να γίνεται απαραίτητος για την ομάδα του Πανιωνίου, δίνοντας λύσεις μεσοεπιθετικά. Με την φανέλα του Πανιωνίου μέτρησε 6 γκολ, 2 ασίστ σε 23 αναμετρήσεις. Μπορεί να τα νούμερα να μην εντυπωσιάζουν, αλλά όλοι πρέπει να αναλογιστούν την κατάσταση που βρισκόταν η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο Εμμανουηλίδης δυνάμωσε, άρχισε να παίζει με περισσότερο… μυαλό και με… λίγοτερο ενθουσιασμό.

Ο νεαρός επιθετικός δούλεψε όλο αυτό το διάστημα και εξακολουθεί να δουλεύει καθημερινά σε θέματα τεχνικής με μπάλα και δη σε κλειστούς χώρους, έχοντας αναγνωρίσει ότι αυτό το σκέλος υστερεί.

Η χρονιά αυτή λοιπόν φαίνεται να έχει αλλάξει άρδην τον Εμμανουηλίδη, ο οποίος έρχεται για να τελειώσει αυτό που άφησε στη μέση, έρχεται για να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στον Παναθηναϊκό και το βασικότερο: έρχεται για να μείνει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.