ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πούγγουρας: «Περήφανος που ανανέωσα»

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας σε δηλώσεις του στη NOVA, δήλωσε περήφανος για το γεγονός ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

30.06.2020 | 10:50

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στη NOVA:

“Η επέκταση της συνεργασίας έρχεται μέσα από πολλή δουλειά από τη μεριά μου και δύο χρονιές που δεν ήταν εύκολες, ειδικά με τον τρόπο που ξεκίνησε η φετινή σεζόν. Γιατί ήταν ένας άσχημος τρόπος και για την ομάδα και για μένα προσωπικά. Η περσινή σεζόν ήταν προσαρμογής στην ομάδα, γιατί κάποιες φορές έπαιζα και άλλες όχι. Όμως πάντα προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να δουλεύω έξτρα στις προπονήσεις.

Φέτος η χρονιά ξεκίνησε με διαφορετικό τρόπο, καθώς από τα πρώτα φιλικά είχα την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Ήμουν ευχαριστημένος με την απόδοση και το γεγονός ότι εξακολουθούσα να παίζω σε όλα τα παιχνίδια, είναι κάτι που με βοήθησε να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και να δείξω διαφορετικό πρόσωπο από την περσινή σεζόν. Στο τέλος της χρονιάς έρχεται αυτή η ανανέωση, η οποία με κάνει πολύ περήφανο και θα συνεχίσουμε μαζί με την ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο κύριος στόχος είναι να κρατήσω τη θέση μου και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Αν θα είναι ένας τίτλος με τον Παναθηναϊκό, μια κλήση με την Εθνική ομάδα… Αλλά και η ευρωπαϊκή συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό είναι στους στόχους μου”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

PANATHINAIKOS24.GR | Copyright © 2013-2019
REDESIGN BY WHISKEY