ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ινσούα: «Γεια σου Πανάθα μου, μακάρι να ξαναβρεθούμε»! (pic)

Συγκινητικό αντίο από τον Εμάνουελ Ινσούα στον Παναθηναϊκό μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Ινσούα: «Γεια σου Πανάθα μου, μακάρι να ξαναβρεθούμε»! (pic)

Συγκινητικό αντίο από τον Εμάνουελ Ινσούα στον Παναθηναϊκό μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Ο Αργεντινός μπακ αποχαιρέτησε χθες στο Κορωπί τους συμπαίκτες του και στη συνέχεια είπε δημοσίως το δικό του αντίο μέσω των social media.

«Σήμερα πρέπει να φύγω από το κλαμπ που ήταν το σπίτι μου για 3 χρόνια. Δεν έχω λόγια, πάντα προσπαθούσα να μιλήσω μέσα στο γήπεδο. Έφτασα σε μια δύσκολη στιγμή, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί ο Παναθηναϊκός καθημερινά επιστρέφει σε αυτό που είναι πραγματικά, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 91.747 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χάρη σε όλη τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω εδώ, με αντιμετώπιζαν πάντα με σεβασμό και ως οικογένεια.

Χάρη σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, φυσιοθεραπευτές, γιατρούς που ήταν πάντα για να δώσουν τα καλύτερα για την ομάδα και πάνω απ’ όλα τους υπάλληλους που κάνουν τη σκληρή δουλειά για την αγάπη του συλλόγου. Θυμάμαι έναν προς έναν!

Τέλος ευχαριστώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού, την αγάπη που έλαβα από εσάς εδώ, δεν την είχα πουθενά αλλού, θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...