Η χθεσινή συνάντηση της Θύρας 13 με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να έβγαλε και τα… σπουδαιότερα νέα ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Μετά και τις τελευταίες άσχημες εξελίξεις και τα όσα συνέβησαν, η νέα διοίκηση, αποτελούμενη από τους Τάκη Τριαντόπουλο, Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη, συναντήθηκε με μέλη από όλα τα κλαμπ της Θύρα 13. Η συζήτηση κράτησε πάνω από δυο ώρες, όπως σας αναφέραμε και χθες και το γεγονός ότι ειπώθηκαν αρκετά απ’ αυτά που έπρεπε και ακούστηκαν όλες οι πλευρές, μόνο θετικό είναι για τη συνέχεια.

Το κλίμα ενότητας και συσπείρωσης σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, είναι κάτι το οποίο αποτελεί ευχάριστο νέο και φυσικά ήταν εξ’ αρχής κάτι το αναγκαίο.

Παναθηναϊκός και Θύρα 13 πάνε μαζί. Δεν νοείται ο ένας χωρίς τον άλλον. Λάθη έχουν γίνει και μάλιστα πολλά. Το πιθανότερο είναι να ξαναγίνουν. Το ζητούμενο είναι απ’ αυτά τα λάθη όλοι να μαθαίνουν και να προχωρούν μπροστά ενωμένοι σαν γροθιά για το καλό του Συλλόγου και για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό είναι και το πνεύμα που υπάρχει, μετά και τη χθεσινή ουσιαστική και αναμφίβολα αναγκαία συζήτηση.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS