ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήταν σημαντική… είδηση η συσπείρωση για τη νέα χρονιά

Η χθεσινή συνάντηση της Θύρας 13 με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να έβγαλε και τα... σπουδαιότερα νέα ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Ήταν σημαντική... είδηση η συσπείρωση για τη νέα χρονιά

Η χθεσινή συνάντηση της Θύρας 13 με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να έβγαλε και τα… σπουδαιότερα νέα ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Μετά και τις τελευταίες άσχημες εξελίξεις και τα όσα συνέβησαν, η νέα διοίκηση, αποτελούμενη από τους Τάκη Τριαντόπουλο, Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη, συναντήθηκε με μέλη από όλα τα κλαμπ της Θύρα 13. Η συζήτηση κράτησε πάνω από δυο ώρες, όπως σας αναφέραμε και χθες και το γεγονός ότι ειπώθηκαν αρκετά απ’ αυτά που έπρεπε και ακούστηκαν όλες οι πλευρές, μόνο θετικό είναι για τη συνέχεια.

Το κλίμα ενότητας και συσπείρωσης σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, είναι κάτι το οποίο αποτελεί ευχάριστο νέο και φυσικά ήταν εξ’ αρχής κάτι το αναγκαίο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.709 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός και Θύρα 13 πάνε μαζί. Δεν νοείται ο ένας χωρίς τον άλλον. Λάθη έχουν γίνει και μάλιστα πολλά. Το πιθανότερο είναι να ξαναγίνουν. Το ζητούμενο είναι απ’ αυτά τα λάθη όλοι να μαθαίνουν και να προχωρούν μπροστά ενωμένοι σαν γροθιά για το καλό του Συλλόγου και για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό είναι και το πνεύμα που υπάρχει, μετά και τη χθεσινή ουσιαστική και αναμφίβολα αναγκαία συζήτηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...