Ο Παναθηναϊκός έχασε πραγματικά τη νίκη μέσα από τα χέρια του. Το τριφύλλι στην πρώτη σχεδόν μία ώρα αγώνα είχε την απόλυτη κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο. Με πρωταγωνιστή τον Ράπτη έκανε ότι ήθελε τον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι φαινόταν ότι θα καταλήξει εύκολα στα πράσινα χέρια.

Στο πρώτο σετ οι πράσινοι δεν άφησαν κανένα δικαίωμα στον ΠΑΟΚ. Οι τυπικά γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βγάλουν… άμυνα ενώ επιθετικά έβρισκαν κάθε φορά απέναντί τους το μπλοκ του τριφυλλιού. Ακράδαντη απόδειξη των όσων αναφέρονται είναι το σκορ του πρώτου κομματιού του παιχνιδιού: 25-14.

Με κεκτιμένη ταχύτητα από το πρώτο σετ οι πράσινοι μπήκαν και στο δεύτερο αποφασισμένοι να το καθαρίσουν. Ο ΠΑΟΚ έδειχνε να προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμό, αλλά δεν μπορούσε. Το τριφύλλι έφτασε σχετικά σε μία εύκολη επικράτηση με 25-19.

Στο σήμειο αυτό λοιπόν όλα έδειχναν ότι οι πράσινοι θα φτάσουν σε μία εύκολη επικράτηση. Παρόλα αυτά όμως ο ΠΑΟΚ μπήκε εντελώς αλλαγμένος και έδειξε ότι δεν θα τα παρατήσει εύκολα. Το τρίτο σετ λοιπόν ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν προβάσισμα με 17-11, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε, αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στις λεπτομέρειες με 25-23.

Το 4ο σετ ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς ανώτερος, ο Παναθηναϊκός το πάλεψε αλλά ηττήθηκε με 25-23 και πάλι. Οι πράσινοι δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα των δύο πρώτων σετ, με τον ΠΑΟΚ να έχει το μομέντουμ και να το εκμεταλλεύεται.

Στο τελικό σετ και πάλι οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με 5-1, οι πράσινοι μείωσαν σε 5-4, αλλά τελικά δεν κατάφερανα να ολοκληρώσουν την ανατροπή και ηττήθηκαν με 15-8.

Πλέον στο δεύτερο ματς που θα γίνει μεθαύριο ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, για να διεκδικήσει την πρόκριση στους τελικούς σε τρίτο ματς.

Τα σετ 3-2 (14-25, 19-25, 25-23, 15-8)

➡️ Γράψε το σχόλιο σου