ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χριστογεώργος: Το πράσινο μέλλον κάτω από τα γκολποστ

Ο Νίκος Χριστογεώργος χθες έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Χριστογεώργος: Το πράσινο μέλλον κάτω από τα γκολποστ

Μια έκπληξη επιφύλασε χθες ο Γιώργος Δώνης στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον 20χρονο τερματοφύλακα της ομάδας, Νίκο Χριστογεώργο.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα, όπου έπαιξε από το 2010 έως το 2016. Το 2016 πήρε την απόφαση να κάνει το μεγάλο μεγάλο βήμα και να έρθει σε ηλικία 16 ετών στο τριφύλλι. Από τα πρώτα του βήματα όλοι μιλούσαν για τα τρομερά προσόντα του, αλλά για το πόσο δούλευε.

Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε στις 11 Ιουνίου του 2018, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι και το 2021. Με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του τριφυλλιού πήγε την πρώτη του προετοιμασία.  Στην προετοιμασία αυτή άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, κάνοντας όλους να πιστέψουν ότι είναι το επόμενο next big thing κάτω από τα πράσινα γκολποστ.

Ο Νίκος Χριστογεώργος δεν έχει σταματήσει να δουλεύει αυτά τα δυο χρόνια, πάντα φυσικά υπό την αιγίδα του τρομερού προπονητή τερματοφυλάκων, Παναγιώτη Μαλιαρίτση. Κάπως έτσι λοιπόν φτάσαμε στην 1η Ιουλίου του 2020 και στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού σε επίσημο παιχνίδι.

Ο νεαρός ήταν πολύ καλός χθες και όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για να κρατήσει το 0. Έδειξε ότι έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και μάλιστα ότι… βγάζει και εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του.

Τα δύσκολα όμως ξεκινάνε από τώρα.  Οι προσδοκίες γι΄ αυτόν είναι μεγάλες και αυτό που πρέπει να κάνει ο ίδιος είναι να κλείσει τα αυτιά του και να μην σταματήσει να δουλεύει. Στην ηλικία που βρίσκεται δεν μπορεί να κάνει τίποτα καλύτερο. Ένας τερματοφύλακας για να καθιερωθεί πρέπει να κάνει τεράστια υπομονή για να αποδείξει ότι αξίζει. Το σίγουρο βέβαια είναι ένα: Ο Χριστογεώργος έχει όλα τα προσόντα, αρκεί να τα εκμεταλλευτεί. Ο Παναθηναϊκός πιστεύει πολύ σε αυτόν και αυτό που μένει είναι να το αποδείξει και ο ίδιος σε όλους μας.

Ακόμα το παιδί είναι στην αρχή, αλλά πρέπει να βάλει τις κατάλληλες βάσεις για τη συνέχεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...