ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Κορωπί ο Βέλεθ, επέστρεψε ο Εμμανουηλίδης

Ο Φραν Βέλεθ πήγε για πρώτη φορά στο Κορωπί, ενώ ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ενσωματώθηκε ξανά στον Παναθηναϊκό.

Στο Κορωπί ο Βέλεθ, επέστρεψε ο Εμμανουηλίδης

Ο Φραν Βέλεθ πήγε για πρώτη φορά στο Κορωπί, ενώ ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ενσωματώθηκε ξανά στον Παναθηναϊκό.

Δυο νέα πρόσωπα είχε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Ο λόγος για τους Φραν Βέλεθ και Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

Ο πρώτος βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα, προκειμένου να βρει το νέο του σπίτι και μετέβη στο “Γ. Καλαφάτης”, προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του. Ο Ισπανός στόπερ θα κάνει και εξετάσεις, αλλά ακόμα θέλει χρόνο αφού έχει υποστεί θλάση.

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 16.992 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον νεαρό, ο δανεισμός του στον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε. Ο νεαρός επιθετικός συνεχίζει καθημερινά τις θεραπείες για να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.