ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κεραυνοί» Αλαφούζου: «Ξεφτίλιζε τους πάντες, έδερνε δημοσιογράφους – Μιλάμε για συμμορία»!

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξαπολύει βόμβες για την εγκληματική οργάνωση και τον Ολυμπιακό, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην επιτροπή δεοντολογίας.

«Κεραυνοί» Αλαφούζου: «Ξεφτίλιζε τους πάντες, έδερνε δημοσιογράφους - Μιλάμε για συμμορία»!

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξαπολύει βόμβες για την εγκληματική οργάνωση και τον Ολυμπιακό, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην επιτροπή δεοντολογίας.

“Ήταν ακραίες διαιτησίες, διατεταγμένες αποστολές για να εξοντώσουν ομάδες”

“Θυμάμαι παιχνίδια που ο Παναθηναϊκός δεν είχε ούτε ένα φάουλ υπέρ του και 30 κατά. Αν δεν έκαναν τα χατήρια του Ολυμπιακού, κάθε κυριακή ήθελε να ξεφτυλίζει τους αντιπάλους του ο Ολυμπιακούς, το έχω μάθει από δημοσιογραφικές πηγές. Δεν θέλω να πω ονόματα, γιατί υπάρχει και βία. Εχουν δειρει 3 δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ από τον Ολυμπιακό”

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 8.423 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Δείτε LIVEτην κατάθεση εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.