ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με νέα πρόσωπα η προπόνηση

Με τρεις επιστροφές έγινε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός: Με νέα πρόσωπα η προπόνηση

Με τρεις επιστροφές έγινε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Φάνη Μαυρομμάτη, Νίκο Βέργο, ο δανεισμός των οποίων ολοκληρώθηκε. Εμμανουηλίδης και Μαυρομμάτης ακολούθησαν θεραπεία λόγω τραυματισμού ενώ ο Βέργος συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα.

Όσοι έπαιξαν βασικοί στον αγώνα με τον Άρη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νάγκι.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.692 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...