ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άρθρο – φωτιά: Ο Γιάννης Αλαφούζος ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στη συνείδηση των Παναθηναϊκών!

Ο Βασίλης Βέργης γράφει για την μεγάλη αξία που έχει για τον κόσμο του τριφυλλιού η σημερινή κατάθεση του ιδιοκτήτη της πράσινης ΠΑΕ στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Άρθρο - φωτιά: Ο Γιάννης Αλαφούζος ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στη συνείδηση των Παναθηναϊκών!

Εγώ δεν είμαι δικαστής για να γνωρίζω τι θα γίνει στην Επιτροπή Δεοντολογίας και ποια θα είναι η τελική ετυμηγορία της. Σοβαροί να είμαστε. Δημοσιογράφος είμαι και από την πρώτη στιγμή της εισήγησης της κ. Σπανού, τις σοβαρές παραμέτρους της οποίας εκ των πρώτων αποκάλυψα με βάση όσα εκείνη ανέφερε, ανέλυσα τα δεδομένα όπως προβλέπονται από τους κανονισμούς.

Ολο το άρθρο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...