ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ

Δώνης: «Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο κλίμα σε ομάδα»

Ο Γιώργος Δώνης, στο χθεσινό τραπέζι που διοργάνωσαν οι Ινσούα, Χρ. Δώνης και Γιόχανσον είπε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει συναντήσει καλύτερο κλίμα σε ομάδα.

Δώνης: «Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο κλίμα σε ομάδα»

Ο Γιώργος Δώνης, στο χθεσινό τραπέζι που διοργάνωσαν οι Ινσούα, Χρ. Δώνης και Γιόχανσον είπε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει συναντήσει καλύτερο κλίμα σε ομάδα.

Ο Έλληνας προπονητής ανέφερε:

«Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Έχω ζήσει πολλές καταστάσεις, που ήταν και δύσκολες συναισθηματικά. Στα τρία παιδιά αυτά αξίζουν συγχαρητήρια για ένα συγκεκριμένο λόγο: Είναι πρώτη φορά που βλέπω παίκτες να φεύγουν από μια ομάδα, να μην τους ανανεώνουν τα συμβόλαια και να αποφασίζουν και οι τρεις μαζί, να κάνουν το τραπέζι σε όλη την ομάδα, παρά τη στεναχώρια και την πικρία τους.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.878 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«λοι όσοι είμαστε τους τιμούμε με την παρουσία μας. Αυτό αξίζει συγχαρητήρια σε όλους που βρίσκονται εδώ, γιατί ο καθένας έχει βάλει το δικό του μερίδιο για να φτιάξουμε μια ομάδα με πολύ καλό πνεύμα. Αν κάποιος ένιωθε αδικημένος, στεναχωρημένος, οι υπόλοιποι τον στηρίξατε. Δημιουργήσατε ένα κλίμα που είναι το καλύτερο που έχω δει σε ομάδα και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Να ευχηθώ στα τρία παιδιά αυτά, τα καλύτερα.

Στους υπόλοιπους που θα μπούμε στις τελευταίες μέρες θα μας λείψει πολύ η δύναμη του χαρακτήρα του Εμάνουελ, θα μας λείψει πολύ ο Ματίας με το ξύλο που έδινε ακόμη και στον Τάσο Χατζηγιοβάνη (γέλια), αλλά εμένα θα μου μείνει κυρίως η στιγμή που τον είδα πριν στεναχωρημένο και δακρυσμένο. Όπως θα μας λείψει η σοβαρότητα του Χρήστου που πέρασε δύο χρόνια μια δύσκολη κατάσταση εξ αιτίας του πατέρα του. Σε όλους όμως αξίζουν συγχαρητήρια και σας εύχομαι σε όλους τα καλύτερα».

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι αρχηγοί της ομάδας

Ο Κουρμπέλης αρχικά τόνισε:

«Να ευχαριστήσουμε τα τρία παιδιά που συνεργαστήκαμε τρία και περισσότερα χρόνια. Ο Χρήστος ήταν το δωμάτιό μου για αρκετά χρόνια. Είναι συγκινητική στιγμή για μένα και για όλα τα παιδιά πιστεύω, επειδή δεθήκαμε μέσα απ’ τον καιρό. Σας αξίζουν τα καλύτερα. Είμαι σίγουρος πως όλα τα πάνε καλά και σας εύχομαι το καλύτερο»

Ο Κολοβέτσιος ιδιαίτερα συγκινημένος πήρε τον λόγο: «Δέθηκα πολύ με τα συγκεκριμένα παιδιά. Είχαμε απ’ τα καλύτερα τιμ στην ομάδα. Πάντα θα είστε στην καρδιά μας. Ξέρετε πως σας αγαπάω και τους τρεις και πραγματικά το καλύτερο».

Ο Χρήστος Δώνης ανέφερε : «Ήμασταν μια ωραία παρέα, φέτος και πέρσι. Το κατόρθωμα είναι πως είστε όλοι εδώ πέρα και δε λείπει σχεδόν κανένας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Οι Ινσούα – Γιόχανσον είπαν, μεταξύ άλλων.

«Σας ευχαριστούμε για τα τρία χρόνια που περάσαμε μαζί. Ήμασταν μια οικογένεια και πάντα θα έχουμε στην καρδιά μας τον Παναθηναϊκό. Μακάρι κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε. Δε σας ευχαριστούμε μόνο για σήμερα που είστε εδώ, αλλά και για τα τρία χρόνια»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...