ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Η νέα εποχή στον Παναθηναϊκό

Η αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό αρχίζει και τυπικά σήμερα με τη συνέντευξη Τύπου της νέας διοίκησης στις 12 το μεσημέρι.

Η νέα εποχή στον Παναθηναϊκό

Η αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό αρχίζει και τυπικά σήμερα με τη συνέντευξη Τύπου της νέας διοίκησης στις 12 το μεσημέρι.

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις του Ιουνίου, το τριφύλλι μπαίνει σε μια νέα εποχή με διαφορετικά δεδομένα, με άλλες οικονομικές συνθήκες, με πολλές δυσκολίες, αλλά και με όραμα για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας σχεδόν από την αρχή.

Στις 12 το μεσημέρι, η νέα διοίκηση αποτελούμενη από Τάκη Τριαντόπουλο, Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη, θα ανοίξει τα χαρτιά της και θα μιλήσει για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά της.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.883 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μείνετε συντονισμένοι στο panathinaikos24.gr και παρακολουθήστε LIVE STREAMING τη συνέντευξη Τύπου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...