ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: «Είμαστε εδώ ως Παναθηναϊκοί να στηρίξουμε τα παιδιά που θα ιδρώνουν στο γήπεδο»

Η τοποθέτηση του Φραγκίσκου Αλβέρτη στη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αλβέρτης: «Είμαστε εδώ ως Παναθηναϊκοί να στηρίξουμε τα παιδιά που θα ιδρώνουν στο γήπεδο»

Η τοποθέτηση του Φραγκίσκου Αλβέρτη στη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Τα τελευταία 33 χρόνια που ήταν η οικογένεια Γιαννακόπουλου, τα 30 ήμουν παρών. Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει κάτι που είναι σπάνιο και μοναδικό. Όχι μόνο επειδή έφερε τρόπαια και τίτλους. Κατάφερε να δημιουργήσει κάτι που δεν είναι εύκολο. Να δημιουργήσει την έννοια της οικογένειας. Ναι μεν είναι επαγγελματικά, αλλά στο δικό μας μυαλό είναι διαφορετικά», ανέφερε αρχικά ο νέος general manager των «πράσινων» και συνέχισε:

«Έχει δημιουργηθεί μια παναθηναϊκή κουλτούρα. Έχει ξεκινήσει από το παρελθόν και είναι το μέλλον στα 700 παιδάκια που έχουμε στις Ακαδημίες. Χρειαζόμαστε τον κόσμο. Την αγάπη και την ενέργειά του. Οι δυσκολίες είναι αντικειμενικές. Εγώ με τον Δημήτρη δεν βάλαμε ποτέ μπροστά τους τίτλους. Είμαστε εδώ ως Παναθηναϊκοί να στηρίξουμε τα παιδιά που θα ιδρώνουν στο γήπεδο. Να φτιάξουμε μια παναθηναϊκή ομάδα. Μια ομάδα που θα βγάζει υγεία. Στις χαρές και στις λύπες μαζί. Δεν γίνεται να είμαστε δίπλα της μόνο στα πάνω της. Κάποια στιγμή θα έρθουν και τα κάτω της. Είναι νομοτελειακό αυτό. Εκεί πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα. Έχουμε υποχρέωση στα παιδιά που έρχονται από πίσω»

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.230 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.