ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης: «Είμαστε εδώ για να παλέψουμε»

Το σύνθημα για την επόμενη μέρα έδωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μέσω δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Διαμαντίδης: «Είμαστε εδώ για να παλέψουμε»

Το σύνθημα για την επόμενη μέρα έδωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μέσω δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Μετά από πολλά χρόνια είμαι κι εγώ στην ίδια θέση, αλλά σε διαφορετικό ρόλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα. Είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανα σε αυτή την ομάδα. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την κατάσταση, όλοι μαζί. Ξέρουμε τι γίνεται, προσπαθούμε να βρούμε λύσεις.

Δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε εδώ για να παλέψουμε. Μετά από 33 χρόνια η οικογένεια Γιαννακόπουλου δεν είναι εδώ, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για να δώσουμε πίσω όσα πήραμε. Όπως αντιλαμβάνεστε όλοι, είναι δύσκολο όλο αυτό. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να παλέψουμε και στις δύσκολες στιγμές πρέπει να είμαστε παρόντες. Όπως είπε κι ο Φραγκίσκος, σημασία δεν έχουν οι τίτλοι και πώς θα λεγόμαστε. Σημασία έχει να βοηθήσουμε τους πάντες, τους προπονητές, τους παίκτες.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.999 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα γίνουν και λάθη, αυτό είναι λογικό. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, με κάθε τρόπο. Ως μέρος αυτής της ομάδας, θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να πετύχει τους στόχους της. Μακάρι στο τέλος να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα βγάζει υγεία και θα παλεύει μέχρι τέλους. Εύχομαι να έχουμε υγεία και όλα να πάνε καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...