ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Όταν έχεις τέτοιους ανθρώπους στην ΚΑΕ, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τη νέα εποχή στον Παναθηναϊκό.

Παπαπέτρου: «Όταν έχεις τέτοιους ανθρώπους στην ΚΑΕ, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι»

«Τι να πω και εγώ τώρα όταν έχουν μιλήσει αυτοί οι άνθρωποι… Χαίρομαι που θα είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Είναι μια δύσκολη χρονιά μετά την αποχώρηση του κ. Γιαννακόπουλου. Όταν έχεις τέτοιους ανθρώπους στην ΚΑΕ, δεν έχεις να φοβηθείς ή να σκεφτείς κάτι. Θα είναι μια ωραία χρονιά. Θέλουμε να είμαστε μαχητικοί, ανταγωνιστικοί και να βγάζουμε το κλίμα της οικογένειας. Αυτό πρεσβεύει ο Παναθηναϊκός. Ανυπομονώ για τη σεζόν».

Για τον ρόλο που θα έχει φέτος:«Είναι τιμή μου που διαδέχομαι αθλητές όπως ο Φράγκι και ο Δημήτρης. Πολλοί θα είχαν αυτό το όνειρο, να βρίσκονται εδώ που είμαι εγώ. Έρχεται σε μία ιδιαίτερη και δύσκολη στιγμή. Συνεργάστηκα με μεγάλους αθλητές και αρχηγούς μέχρι σήμερα. Αυτό είναι το πρώτο μου μέλημα. Να μπορέσω να πάρω αυτό που μου εμπιστεύεται η ομάδα και να πετύχω το μάξιμουμ. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο μπάσκετ, το αγαπάω. Χαίρομαι που είμαι εδώ σήμερα. Υπάρχει βάρος, αλλά η χαρά είναι μεγαλύτερη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.