ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 3-0

«Καθάρισε» τον ΠΑΟΚ και πάει ολοταχώς για τελικό!

Ο Παναθηναϊκός σοβαρεύτηκε, «σκούπισε» τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ, έφερε τη σειρά στην ισοπαλία και πλέον σε δυο μέρες θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στον τελικό της Volley League.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά και έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση επί του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ. Το ματς πήγε ακριβώς όπως και το πρώτο, καθώς ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-0 σετ. Στο σημείο αυτό όμως η ομάδα έμεινε συγκεντρωμένη και έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση με 3-0.

Το ματς

Το παιχνίδι στο πρώτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες ήταν από την αρχή του σετ κοντά στο σκορ. Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να πάρει μεγάλο προβάδισμα για να καθαρίσει νωρίς το σετ. Το παιχνίδι πήγε 24-24 και ο ΠΑΟΚ είχε 4 σετ μπολ. Παρά ταύτα το τριφύλλι τα έσβησε και τα 4 και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Πανταλέων επικράτησε με 29-27.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται ακόμα και με 5-0. Οι πράσινοι με έναν εκπληκτικό Ράπτη κράτησε τη διαφορά και έφτασε στην επικράτηση με 25-17. Οι βάσεις είχαν μπει, αλλά το τριφύλλι έπρεπε να μείνει συγκεντρωμένο και έμεινε. Δεν έκανε τα λάθη του πρώτου παιχνιδιού.

Στο τρίτο σετ λοιπόν,τα πράγματα ήταν απλά. Ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός και απογασισμένος να μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στους τυπικά φιλοξενούμενους. Οι πράσινοι το πήραν και αυτό με 25-18 και έκαναν το 3-0.

Πέραν των Ράπτη – Πανταλέων και ο Ρανγκέλ βοήθησε τα μέγιστα με τα μπλοκ και τις εύστοχες επιθέσεις, ώστε να έρθει η νίκη.

Με τη νίκη αυτή η σειρά πήγε σε τρίτο ματς, το οποίο θα γίνει την Κυριακή και εκεί θα κριθεί το ποιος θα πάει στον τελικό της Volley League.

Τα σετ: 29-27, 25-17, 25-18

Exit mobile version