ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Μειώσαμε τα λάθη»

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός περιόρισε τα λάθη ήταν κομβικό για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

Ανδρεόπουλος: «Μειώσαμε τα λάθη»

Ο Έλληνας τεχνικός μετά τη νίκη με 3-0 σετ κόντρα στον ΠΑΟΚ σημείωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Η διαφορά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι είναι ότι μειώσαμε τα λάθη. Δε νομίζω ότι υπήρχε κάτι άλλο. Στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε τεράστιο αριθμό λαθών στα τρία τελευταία σετ. Η απόδοσή μας στο σημερινό ματς ήταν σταθερά καλύτερη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλες οι ομάδες χρειάζονται παιχνίδια για να βρουν ρυθμό. Δεν είναι μόνο ότι ο χρόνος προετοιμασίας είναι μικρός αλλά και ότι δεν υπήρχαν φιλικά παιχνίδια. Προσπαθούμε μέσα από το παιχνίδια να βρούμε τον ρυθμό μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.