BLOG ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ

Πανταλέων: «Και την ψυχή μας για την πρόκριση»

Ο Σωτήρης Πανταλέων, μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση στους τελικούς της Volley League.

Καλησπέρα σας,

Ελπίζω να είστε όλοι σας καλά. Η σειρά των ημιτελικών δεν ξεκίνησε καλά για μας, καθώς στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ ηττηθήκαμε με 3-2. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι όλα ξεκίνησαν πολύ καλά, αλλά μετά χαλαρώσαμε, άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα και την… πατήσαμε. Το ματς αυτό ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για όλους μας και κυρίως για τους μικρότερους της παρέας.

Στο χθεσινό ματς από την άλλη εμφανιστήκαμε σοβαροί, δείξαμε από την αρχή ότι θέλουμε πολύ και φτάσαμε στη νίκη. Ήμασταν 100 % συγκεντρωμένοι και δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ ούτε λεπτό να ελπίζει.

Το αυριανό ματς είναι ένας… τελικός. Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη, η οποία θα μας χαρίσει την πρόκριση στους τελικούς του Πρωταθλήματος. Φυσικά, δεν είναι εύκολο καθώς ο ΠΑΟΚ παρότι χωρίς ξένους απέδειξε ότι μπορεί να μας κάνει τη… ζημιά.

Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση στον τελικό.

Θα ήθελα να αναφερθώ και στις συνθήκες διεξαγωγής των παιχνιδιών, που μόνο εύκολες δεν είναι. Έχει τόση ζέστη και αναγκαζόμαστε να παίζουμε χωρίς air condition λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Δεν είναι εύκολο όλο αυτό, όπως όλοι καταλαβαίνετε.

Με εκτίμηση,

Σωτήρης Πανταλέων

Exit mobile version