ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δεν κατέβηκε στη Χίο η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού!

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού δεν κατέβηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χίο.

Δεν κατέβηκε στη Χίο η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού!

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΟΕ:

«Ο αγώνας ΝΟ Χίου – Παναθηναϊκός για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα Σάββατο (4/7) στις 17.00 στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου, δεν έγινε, καθώς δεν προσήλθε η ομάδα του Παναθηναϊκού.

Μετά την παρέλευση των 20 λεπτών, από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, το φύλλο αγώνα έκλεισε. Έτσι, σύμφωνα με την ανανεωμένη προκήρυξη, ο αγώνας κατοχυρώνεται υπέρ του ΝΟ Χίου με 5-0 (α.α.), ενώ ο Παναθηναϊκός μηδενίζεται και του αφαιρείται ένας (-1) βαθμός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.