ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός αποστολής ο Αγιούμπ – Επέστρεψε ο Μπεκ (Pic)

Ο Γιασίν Αγιούμπ ένιωσε ενοχλήσεις μετά το τέλος της προπόνησης και έτσι έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Εκτός αποστολής ο Αγιούμπ - Επέστρεψε ο Μπεκ (Pic)

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ο Γιώργος Δώνης είδε τον Γιασίν Αγιούμπ να νιώθει ενοχλήσεις στο τέλος της προπόνησης κι έτσι αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής.

Στην αποστολή επέστρεψε ο Μπεκ ενώ όπως είναι λογικό η 20αδα του Γιώργου Δώνη είχε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Νάγκι, Εμμανουηλίδης, Μαυρομμάτης.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 92.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...