ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:30 - NS1, PANATHINAIKOS24.GR)

Με πάθος και… λύσσα για τη νίκη στο ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και θέλει τη νίκη για το γόητρο απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο.

Με πάθος και... λύσσα για τη νίκη στο ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και θέλει τη νίκη για το γόητρο απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο.

Οι πράσινοι δεν έχουν ουσιαστικό στόχο, ωστόσο μετά την επικράτηση επί του Άρη, θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα απέναντι στον Ολυμπιακό και με αυτό το σκεπτικό θα κατέβουν στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Δώνης πέρα από τα γνωστά προβλήματα των παικτών που αποχώρησαν, δε θα έχει στην διάθεσή του και τον Αγιούμπ, που παρουσίασε κάποιες ενοχλήσεις. Ο Ελληνας τεχνικός δεν αποκλείεται να αλλάξει το σύστημα και από 4-2-3-1 και να πάει σε ένα 3-5-2.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.411 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Διούδης θα επιστρέψει στο τέρμα, οι Κολοβέτσιος και Σένκεφελντ θα είναι τα δύο στόπερ, ενώ ο Χατζηθεοδωρίδης και ο Θεοχάρης θα καλύπτουν τα δύο άκρα της άμυνας. Την τριάδα στο κέντρο θα συνθέτουν οι Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος και Ανουάρ, ενώ Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης θα βοηθούν επιθετικά τον Μακέντα. Σε περίπτωση που προτιμηθεί τριάδα στην άμυνα, τότε ο Θεοχάρης θα είναι το τρίτο στόπερ, ο Χατζηγιοβάνης πιθανότατα θα πάρει όλη την δεξιά πλευρά (με τον Χατζηθεοδωρίδη να είναι αριστερά) και ο Καμπετσής διεκδικεί τη θέση του παρτενέρ του Μακέντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.