ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βάντσικ: «Μου ζήτησαν βιογραφικό στον Παναθηναϊκό!»

Ο Γιόζεφ Βάντσικ υποστήριξε ότι του ζητήθηκε βιογραφικό για να δουλέψει στον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Βάντσικ: «Μου ζήτησαν βιογραφικό στον Παναθηναϊκό!»

Ο Γιόζεφ Βάντσικ μίλησε στην ΕΡΤ

Για το γεγονός ότι δεν εργάστηκε στον Παναθηναϊκό: «Ποτέ δεν το κυνήγησα, αλλά αν με χρειαζόταν μπορούσε ο Παναθηναϊκός να χτυπήσει την πόρτα μου. Μάλλον υπήρχαν καλύτεροι προπονητές τερματοφυλάκων… Έπαιξα τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό και κάποια στιγμή που πήγα να δουλέψω εκεί μου ζήτησαν βιογραφικό… Από εκείνη τη στιγμή τους είπα σας ευχαριστώ κι έφυγα. Μην πω ονόματα, δεν κάνει».

Για την πορεία της ομάδας: «Είμαι Παναθηναϊκός και πονάω για το «τριφύλλι». Ο Παναθηναϊκός είχε την ατυχία ότι δεν μπορούσε να κάνει πέρσι μεταγραφές. Βγήκαν νέοι παίκτες είχαν έναν καλό προπονητή τον Δώνη, που τους πίστευε. Ο Γιώργος στο τραπέζι που έγινε την Πέμπτη είπε ότι πρώτη φορά είχε τόσο καλό κλίμα. Αλλά έξω από την ομάδα υπήρχαν τόσα προβλήματα. Αν δεν ήταν δεμένοι, που θα ήταν ο Παναθηναϊκός; Πολύ κάτω. Αν μπορούσε να παίξει Ευρώπη, θα έπαιρνε κάποια λεφτά. Πάντα η ομάδα είχε βαρύ όνομα στην Ευρώπη».

Για το μέλλον της ομάδας: «Εγώ δεν κάνω ποτέ τον έξυπνο. Ο Παναθηναϊκός πρέπει επιτέλους να έχει ένα πρόγραμμα για 4-5 χρόνια. Αυτό τον δρόμο παίρνω κι αυτόν βαδίζω. Δεν μπορώ να έχω 15 δανεικούς και να φτιάχνω ομάδα από την αρχή. Πρέπει να έχω τον σκελετό, έχω πίσω την Ακαδημία μου. Βλέπουμε ότι φεύγουν τα τελευταία χρόνια παίκτες από την Ακαδημία. Ένας πήγε στον Ολυμπιακό, άλλος στην Ίντερ κι εμείς δεν τους κρατάμε. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Βρήκαμε προγραμματισμό με Ισπανούς. Μακάρι να μας βγουν. Αλλά βλέπω Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι πήραν πολλούς ξένους και πηγαίνουν για τη σωτηρία».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.897 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.