ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3

Στον τελικό η Πανάθα!

Ο Παναθηναϊκός καθάρισε ξανά με 3-0 σε τον ΠΑΟΚ, έκανε το 2-1 στα ημιτελικά και προκρίθηκε στον τελικό της volley league, για πρώτη φορά έπειτα από 10 χρόνια, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Στον τελικό η Πανάθα!

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε σοβαρός στον 3ο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 και πήρε την πρόκριση στον τελικό της Volley League για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2009-10. Με λίγα λόγια 10 χρόνια μετά θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού όπως είχε συμβεί και τότε.

O ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο κακός στο πρώτο σετ. Μάλιστα στους πρώτους πόντους και μέχρι τα μέσα του σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά. Στο φινάλε του όμως το τριφύλλι πάτησε γκάζι και επικράτησε με 21-25.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο σετ, ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος και μάλιστα προηγήθηκε 3-0. Οι πράσινοι είχαν την κυριαρχία καθ΄ όλη την διάρκεια και ο ΠΑΟΚ παρότι προσπαθούσε, αδυνατούσε να πλησιάσει στο σκορ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου να πάρουν και αυτό το σετ με 25-18 αυτή τη φορά.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αρχή του τρίτου σετ ο ΠΑΟΚ έβγαλε μία αντίδραση και προηγήθηκε με 4-2. Αυτή η πολύ καλή παρουσία του ΠΑΟΚ κράτησε μέχρι τα μισά του σετ. Μετά οι τυπικά γηπεδούχοι αφέθηκαν και γνώρισαν την ήττα με 3-0 σετ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.