ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πράσινη ψυχή κόντρα στη… σφαγή!

Ο Κομίνης έκανε τα πάντα για να χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό, του έδωσε πέναλτι - σκάνδαλο, αλλά ο Διούδης όρθωσε ανάστημα. Ο συνολικά καλύτερος Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 0-0, με εξαιρετική αμυντική λειτουργία και με τον Μακέντα να αστοχεί σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε να αντιμετωπίσει σήμερα μόνο τον Ολυμπιακό σήμερα, αλλά και τον διαιτητή Κομίνη. Ο Κομίνης με μια διαιτησία από τα βαθιά χρόνια της παράγκας προσπάθησε να κάνει τα πάντα για να δώσει τους τρεις βαθμούς στον Ολυμπιακό. Δεν τα κατάφερε όμως γιατί αρχικά ο Διούδης και κατ΄ επέκταση όλοι οι πράσινοι όρθωσαν το ανάστημα τους.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα από τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση και από τα πρώτα λεπτά του αγώνα φάνηκε ότι θα του βάλει δύσκολα. Στο 11ο λεπτό του αγώνα ο Μακέντα βγήκε τετ α τετ με τον Σα, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στη φάση αυτή ο Παναθηναϊκός έφτασε μία ανάσα από το 1-0.

Ο Ολυμπιακός παρότι είχε την κατοχή, δεν είχε τελικές, με τους πράσινους να είναι η ομάδα που απειλεί στον αγωνιστικό χώρο. Το σόου του Κομίνη ξεκίνησε στο 41ο λεπτό, με τον Μπα να πατάει τον Ανουάρ, αλλά τον Κομίνη να κλείνει τα μάτια του και να μην δίνει δεύτερη κίτρινη. Η… σφαγή συνεχίστηκε στο 45ο λεπτό, όταν ο Βαλμπουενά πέφτει με τον αέρα και τον Κομίνη, αφού βλέπει το Var, να δίνει πέναλτι. Ο Διούδης όρθωσε το αντάστημα του και κράτησε το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρτίνς έριξε και δεύτερο επιθετικό, αλλά η εικόνα του ματς δεν άλλαξε, με τον Παναθηναϊκό να σταματάει το σερί του Ολυμπιακού και να μην μένει ικανοποιημένος από την ισοπαλία, καθώς αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα έπαιρνε τη νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: Παναθηναϊκός (3-4-2-1): Διούδης, Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Θεοχάρης, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος (56’ Καμπετσής), Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης (75’ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης (68’ Κολοβός), Μακέντα (76’ Περέα).

Ολυμπιακός (4-3-3): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα (46’ Σισέ), Γκασπάρ, Γκιγέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης (46’ Χασάν), Φορτούνης (65’ Λοβέρα), Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά (64’ Μασούρας).

Exit mobile version