ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο ΣΛΟΒΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Ο πολύπειρος Σκόμινα σφυρίζει το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Μία από τις καλύτερες σφυρίχτρες στην Ευρώπη, ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα, σφυρίζει την Τετάρτη στην Τούμπα.

Ο πολύπειρος Σκόμινα σφυρίζει το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Ο Νταμίρ Σκόμινα, ένας από τους κορυφαίους διαιτητές στην Ευρώπη, θα σφυρίξει την Τετάρτη στην Τούμπα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Ο Σκόμινα θεωρείται από τις κορυφαίες σφυρίχτρες στην Ευρώπη και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιούρε Πραπρότνικ, Ρόμπερτ Βούκαν, με 4ο τον Τάση και στο VAR τους Μανούχο, Φωτόπουλο.

Ο Σκόμινα έχει βρεθεί στο παρελθόν στο Παναθηναϊκός – Ρόμα 3-2, ενώ έχει σφυρίξει άλλες τρεις φορές αγώνες ελληνικών ομάδων. Τα Κράσνονταρ-Ολυμπιακός 1-2, Ολυμπιακός-Μπενφίκα 1-0 και ΑΕΚ-Βασλούι 3-0.

Από εκεί και πέρα την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ θα σφυρίξει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Κωσταρά, Λ.Δημητριάδη, 4ο τον Κατσικογιάννη και διαιτητές VAR τους Παπαδόπουλο, Νικολαΐδη.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.040 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για την αναμέτρηση Άρη-Ολυμπιακού, ορίστηκε ο Μένιος Κουτσιαύτης. Βοηθοί του οι Ψαρρής, Σινιοράκης, 4ος ο Βάτσιος και στο VAR οι Τζοβάρας, Μπουξμπάουμ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.