ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ σε Λάρισα και Νορβηγία!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Με τα γκολ σε Λάρισα και Νορβηγία!

Με λίγα αλλά ενδιαφέροντα παιχνίδια το σημερινό (06/07) κουπόνι στοιχήματος, στον απόηχο ενός γεμάτου Σαββατοκύριακου! Αγωνιστική δράση σε Ελλάδα, Αγγλία, Ισπανία και Νορβηγία, μεταξύ άλλων, και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις στοιχηματικές επιλογές για εσάς. 

Με τα γκολ στη Λάρισα

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από τα προγνωστικά super league και το ΑΕΛ – Πανιώνιος για την 5η αγωνιστική των play out.

Η ΑΕΛ ήταν κακή στο τελευταίο της παιχνίδι στο Περιστέρι και ηττήθηκε εύκολα από τον Ατρόμητο με 3-0. Αδιάφορη βαθμολογικά εδώ και καιρό, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου και θα μπορούσε να έχει δεχθεί ακόμη πιο βαριά ήττα. Τα “έψαλλε” στους παίκτες του ο κόουτς Γρηγορίου για την έλλειψη διάθεσης.

Ο Πανιώνιος δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή! Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας της Ξάνθης (2-1) και μείωσε την απόσταση από τους “ακρίτες” στο -1. Σκόρερ της νίκης οι Μακσίμοβιτς και Τσιλούλης, μείωσε στις καθυστερήσεις η Ξάνθη. Αήττητοι οι νεοσμυρνιώτες στο μίνι πρωτάθλημα με ρεκόρ 3-1-0.

Η ΑΕΛ είναι αδιάφορη και ελλιπής, θα παίξει ελεύθερα και ο Πανιώνιος οφείλει να ρισκάρει. Το διπλό παίζει πολύ χαμηλά και μας οδηγεί στην επιλογή του Over 2.5 σε απόδοση 2.10. 

Πάει “τελικό” η Όξφορντ

Συνεχίζουμε το στοιχηματικό μας… ταξίδι στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Οξφόρδη, όπου στις 19:00 η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Πόρτσμουθ για τα playoffs της League 1. Πρόκειται για αγώνα ρεβάνς μετά το 1-1 στην έδρα της Πόρτσμουθ την Πέμπτη.

Η Όξφορντ ήταν εντυπωσιακή πριν την καραντίνα, με 5 συνεχόμενες νίκες και 14 γκολ ενεργητικό σε αυτό το διάστημα! Δυνατή στο γήπεδό της με ρεκόρ 11-3-3.

Αντιθέτως η Πόρτσμουθ αγνοεί τη νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια και μακριά από την έδρα της έχει ρεκόρ 5-3-9.

Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, που πήραν αυτό που ήθελαν στο πρώτο ματς και έχουν τη δυναμική να προκριθούν στον τελικό των playoffs. Επιλογή ο άσος DNB σε απόδοση 1.81. 

Ανοιχτό παιχνίδι στο Ράουφος

Ταξιδεύουμε ακόμη πιο βόρεια, στο Ράουφος της Νορβηγίας, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την ΣτιέρνταλςΜπλινκ για τη 2η αγωνιστική της 2ης τη τάξει κατηγορίας στη χώρα.

Η Ράουφος στην πρεμιέρα ηττήθηκε στην έδρα της Τρόμσο (1-0), όμως η εμφάνισή της ήταν γενικά αξιοπρεπής. Δέχτηκε πίεση, προσπάθησε να φανεί απειλητική στις αντεπιθέσεις, όμως η ήττα στο “Άλφχαϊμ” είναι εντός προγράμματος.

Η Στιέρνταλς-Μπλινκ δεν μπήκε καλά στο πρωτάθλημα, ως νεοφώτιστη θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία. Στην πρεμιέρα αντιμετώπισε έναν ανώτερο αντίπαλο όπως είναι η Ράνχαϊμ και φυσιολογικά ηττήθηκε εντός έδρας (2-3).

Οι γηπεδούχοι θα βγάλουν αντίδραση, την ώρα που η Στιέρνταλς έδειξε ότι προσεγγίζει πολύ επιθετικά τα παιχνίδια. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ, επιλέγουμε το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.10. Σε περίπτωση που επιτευχθούν 3 τέρματα παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...