ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλεξανδρόπουλος: «Το Τριφύλλι είναι το φυλακτό μου»

Ο νεαρός ποδοσφαοριστής του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, αναφέρθηκε στην κίνηση του να φιλήσει το σήμα του Παναθηναϊκού.

Αλεξανδρόπουλος: «Το Τριφύλλι είναι το φυλακτό μου»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την κίνησή του να φιλήσει το Τριφύλλι: «Το κάνω σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζομαι και δεν είναι η πρώτη φορά. Κάνω το σταυρό μου πριν αγωνιστώ και φιλώ το σήμα της ομάδας μου από την περίοδο που αγωνιζόμουν στην Κ15 του Παναθηναϊκού. Είναι κάτι σαν μια μικρή ιεροτελεστία. Το Τριφύλλι είναι το φυλακτό μου».

Για το αν ξαφνιάστηκε από την επιλογή του Δώνη να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα: «Δουλεύουμε από την αρχή της εβδομάδας για το ντέρμπι. Είδα ότι ο προπονητής σκεφτόταν να με χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα. Ήμουν συγκεντρωμένος, ακολούθησα τις οδηγίες του και ήμουν έτοιμος. Και το ήθελα επίσης».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.635 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι του έμεινε από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα αντιμετωπίσαμε μία πολύ ποιοτική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας και πιστεύω ότι μας βγήκε το παιχνίδι. Θέλαμε να είχαμε κάποιες καλύτερες επιλογές στο τελευταίο τρίτο για να σκοράρουμε».

Για το ποιο ήταν το αρχικό πλάνο: «Το αρχικό πλάνο ήταν να παίξουμε με πεντάδα στην άμυνα. Περιμέναμε λίγο τον Ολυμπιακό. Να δώσουμε την ψυχή μας και με δύναμη να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο. Βγήκαμε νικητές σε πολλές μονομαχίες, κερδίσαμε μπάλες ψηλά. Λίγο καλύτερες επιλογές και θα σκοράραμε».

Για το ότι ακολουθεί το ματς της Τούμπας: «Σίγουρα έχουμε σε τρεις μέρες παιχνίδι. Όπως έχουμε πει όλοι ενωμένοι μέχρι το τέλος για τον Παναθηναϊκό».

Για το αν έχει αλλάξει η ψυχολογία στα δύο τελευταία ματς: «Κάναμε μία καλή εμφάνιση και πήραμε τη νίκη κόντρα στον Άρη. Σήμερα κάναμε καλή εμφάνιση αλλά δεν πήραμε τη νίκη και δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Αλλά στόχος τώρα είναι να κερδίσουμε πάλι στο επόμενο παιχνίδι».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Εμείς πάντα μπαίνουμε με την καλύτερη ψυχολογία και πάμε για τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...