ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

«Φουλάρει» για Μπράουν ο Παναθηναϊκός (vids)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, o Παναθηναϊκός «φουλάρει» για να κάνει δικό του τον Λορένζο Μπράουν.

«Φουλάρει» για Μπράουν ο Παναθηναϊκός (vids)

«Γκάζι» πατάει ο Παναθηναϊκός για να κάνει δικό του τον Λορένζο Μπράουν. Συμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, o Μπράουν βρίσκεται στην κορυφή της πράσινης λίστας μαζί με τον Νέντοβιτς. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν να κλείσουν άμεσα την υπόθεση και να αποσπάσουν το «ναι» από τον πρώην μπασκετμπολίστα του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Μπράουν αποτελεί εδώ και καιρό βασικό στόχο για την θέση του πόιντ γκαρντ και πλέον φαίνεται να μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Στο τριφύλλι βλέπουν στα μάτια του Μπράουν έναν παίκτη, που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και να… καλύψει σε ένα βαθμό το τεράστιο κενό που αφήνει η αποχώρηση του αρχηγού της ομάδας, Νικ Καλάθη.

Την προηγούμενη σεζόν ο Μπράουν μέτρησε 12,3 πόντους ανά παιχνίδι με 45,9% δίποντο, 28,8% τρίποντο και 82,3% στις βολές, 3,3 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, το καλύτερο ματς του τη φετινή σεζόν ήταν εκείνο απέναντι στον Ολυμπιακό στη Σερβία, στο οποίο σημείωσε 34 πόντους.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται οι εξελίξεις να είναι καθοριστικές, με το ενδεχόμενο να ντυθεί ο Μπράουν στα πράσινα να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

https://youtu.be/Uw2mY53qLWU

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.