ΜΠΑΣΚΕΤ

«Φουλάρει» για Μπράουν ο Παναθηναϊκός (vids)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, o Παναθηναϊκός «φουλάρει» για να κάνει δικό του τον Λορένζο Μπράουν.

«Γκάζι» πατάει ο Παναθηναϊκός για να κάνει δικό του τον Λορένζο Μπράουν. Συμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, o Μπράουν βρίσκεται στην κορυφή της πράσινης λίστας μαζί με τον Νέντοβιτς. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν να κλείσουν άμεσα την υπόθεση και να αποσπάσουν το «ναι» από τον πρώην μπασκετμπολίστα του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Μπράουν αποτελεί εδώ και καιρό βασικό στόχο για την θέση του πόιντ γκαρντ και πλέον φαίνεται να μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Στο τριφύλλι βλέπουν στα μάτια του Μπράουν έναν παίκτη, που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και να… καλύψει σε ένα βαθμό το τεράστιο κενό που αφήνει η αποχώρηση του αρχηγού της ομάδας, Νικ Καλάθη.

Την προηγούμενη σεζόν ο Μπράουν μέτρησε 12,3 πόντους ανά παιχνίδι με 45,9% δίποντο, 28,8% τρίποντο και 82,3% στις βολές, 3,3 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ.

Φυσικά, το καλύτερο ματς του τη φετινή σεζόν ήταν εκείνο απέναντι στον Ολυμπιακό στη Σερβία, στο οποίο σημείωσε 34 πόντους.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται οι εξελίξεις να είναι καθοριστικές, με το ενδεχόμενο να ντυθεί ο Μπράουν στα πράσινα να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

https://youtu.be/Uw2mY53qLWU

Exit mobile version