ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πράσινος» μέχρι το 2023 ο Βέλεθ!

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Φραν Βέλεθ.

«Πράσινος» μέχρι το 2023 ο Βέλεθ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού Φραν Βέλεθ. Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή έχει τριετή διάρκεια.

Ο Φραν γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1991 στην Ταραγόνα της Ισπανίας. Εντάχθηκε από μικρός στην ακαδημία της Χιμνάστικ, ομάδα της Ταραγόνα, όπου έκανε και το επαγγελματικό ντεμπούτο του σε ηλικία 18 ετών. Στα 20 του δόθηκε δανεικός στην Λογρονιές, όπου έκανε «γεμάτη» σεζόν κι έτσι το 2012 επέστρεψε στη Χιμνάστικ ως βασικό στέλεχός της πλέον. Το 2013 πήρε μεταγραφή στην Αλμερία, με την οποία κατέγραψε τις πρώτες συμμετοχές του στην Primera Division. Μάλιστα στο ντεμπούτο του σκόραρε, χαρίζοντας στην ομάδα του την εκτός έδρας νίκη επί της Εσπανιόλ. Στην Αλμερία έμεινε τέσσερα χρόνια, ώσπου το 2017 μετακόμισε στην Πολωνία για τη Βίσλα Κρακοβίας. Εκεί αγωνίστηκε βασικός στα περισσότερα παιχνίδια. Το 2018 πείστηκε να έρθει στην Ελλάδα για τον Άρη, όπου έμεινε δύο χρόνια, έπαιξε σε περισσότερα από 50 παιχνίδια ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Καλωσορίζουμε τον Φραν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.