ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βέλεθ: «Ήρθα στον Παναθηναϊκό για το πλάνο, το πιο σπουδαίο είναι να παίξουμε στην Ευρώπη» (vid)

Ο Φραν Βέλεθ πραγματοποίησε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Βέλεθ: «Ήρθα στον Παναθηναϊκό για το πλάνο, το πιο σπουδαίο είναι να παίξουμε στην Ευρώπη» (vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φραν Βέλεθ στο PAO TV:

«Όταν ξεκίνησα να μιλάω με τον Τσάβι Ρόκα μου ανέλυσε ένα πολύ φιλόδοξο πλάνο που μου άρεσε. Επίσης ήταν σημαντικό για μένα ότι υπάρχει απευθείας πτήση για την πόλη μου στην Ισπανία, προκειμένου να μπορώ να βλέπω την οικογένειά μου, κάτι πολύ σημαντικό. Αλλά κυρίως ήρθα για το πλάνο, να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ήρθα σε μια ομάδα που έχει καλούς ποδοσφαιριστές, μια ομάδα που έχει στόχο να παίξει ξανά στα ευρωπαϊκά κύπελλα, να πάει όσο ψηλότερα μπορεί στο πρωτάθλημα, να φτάσει στον τελικό ή και να κατακτήσει το κύπελλο. Αλλά το πιο σπουδαίο είναι να παίξουμε στην Ευρώπη. Και ό,τι άλλο έρθει είναι ευπρόσδεκτο. Είναι σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι. Από την πρώτη ημέρα μου στον Παναθηναϊκό διαπίστωσα ότι είναι σαν μια οικογένεια και αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε».

Για τον Καρλίτος και τους άλλους φίλους του στην ομάδα: «Ναι, έχω ένα φίλο μου εδώ, αλλά έχω και Έλληνες φίλους, όπως τον Διούδη και τον Χατζηγιοβάνη και αυτό για εμένα είναι πολύ σημαντικό».

Για τους στόχους του: «Κάθε χρόνο θέλω να βελτιώνομαι. Φυσικά είναι σημαντικό να είμαι υγιής. Αν καταφέρει η ομάδα να κατακτήσει έναν τίτλο, για μένα θα είναι ό,τι πιο σημαντικό, γιατί η ομάδα είναι πάνω από τα πρόσωπα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το βίντεο του PAO TV:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.