ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Εποχή Μαλακατέ στον Παναθηναϊκό

Νέος πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο Τάκης Μαλακατές μετά τις σημερινές εκλογές. Το γηπεδικό πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης.

Εποχή Μαλακατέ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναγιώτης Μαλακατές είναι ο νέος πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μετά τις σημερινές αρχαιρεσίες που έγιναν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Σε μια περίοδο που το γηπεδικό είναι το πιο σημαντικό ζήτημα για το τριφύλλι, ένα θέμα μάλιστα που έφερε αρκετή αντιπαράθεση ανάμεσα στον νέο πρόεδρο και στον κόσμο που βρέθηκε στη Γενική Συνέλευση.

Ο Παναγιώτης Μαλακατές δεσμεύτηκε πως η νέα διοίκηση του ερασιτέχνη δεν πρόκειται να επιτρέψει το γκρέμισμα της Λεωφόρου αν δεν πάρει τα κλειδιά του νέου γηπέδου στον Βοτανικό.

Στη Γενική Συνέλευση υπήρξαν περίπου 1000 άτομα, με μεγάλη μερίδα να αποδοκιμάζει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο άκουσμα του ονόματός του.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εμφανίστηκε και ο Φοίβος Μορίδης που κατέθεσε υποψηφιότητα με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. Ο Κύπριος επιχειρηματίας έταξε μάλιστα 200 χιλιάδες ευρώ αν επρόκειτο να εκλεγεί. Αποδοκιμάστηκε πολύ έντονα από τον κόσμο και απέσυρε την υποψηφιότητά του. Μάλιστα αποχώρησε από το γήπεδο κακήν κακώς και όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Τάκης Μαλακατές είπε κιόλας για τον Μορίδη πως οι θέσεις δεν εξαγοράζονται και πως αν θέλει κάποιος να βοηθήσει μπορεί να το κάνει αφιλοκερδώς.

Από αύριο θα συσταθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο. Θέση αντιπροέδρου αναμένεται να έχει ο Δημήτρης Βρανόπουλος.

Η νέα διοίκηση θα ξεκινήσει άμεσα τη ανοικοδόμηση των τμημάτων του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Το νέο διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους εξής:

Μαλακατές Παναγιώτης

Βρανόπουλος Δημήτρης

Συνοδινός Θεόδωρος

Παπαπασχάλης Χαράλαμπος

Κυριζάκης Χρήστος

Παυλόπουλος Βασίλης

Ακριτίδης Χρόνης

Νίκας Σωτήρης

Αντωνιάδης Γιάννης

Κατσούλη Ελένη

Γαλάνη Κυριακή

Σκολίδης Λεωνίδας

Περισσότερα σε λίγο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.