ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ραντεβού ερασιτέχνη – ΠΑΕ για επιστροφή στη Λεωφόρο

Ο Τάκης Μαλακατές είπε πως θα επιδιώξει συνάντηση με τον Αλαφούζο για να αγωνιστεί η ποδοσφαιρική ομάδα στη Λεωφόρο την επόμενη σεζόν.

Ραντεβού ερασιτέχνη - ΠΑΕ για επιστροφή στη Λεωφόρο

Νέα σενάρια για επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο την επόμενη σεζόν.

Όπως ανέφερε στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ερασιτέχνη ο Τάκης Μαλακατές, που είναι νέος πρόεδρος στη Μάνα του Λόχου, αναμένεται να επιδιώξει συνάντηση με την ΠΑΕ και τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο για επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Απόστολος Νικολαΐδης.

Στόχος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είναι να φιλοξενηθεί και πάλι η ποδοσφαιρική ομάδα στην ιστορική της έδρας, έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο του Βοτανικού και της Διπλής Ανάπλασης.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Αλαφούζου σε ένα τέτοιο κάλεσμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.